Heb je een ontwerp nodig dan kan dat eenvoudig door onze studio geregeld worden. Vul dit fomulier zo compleet mogelijk in en omschrijf zo duidelijk mogelijk wat je wensen zijn.

Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen zullen we je een offerte sturen om je ontwerp te kunnen realiseren. Na akkoord van de offerte nemen we de aanvraag in behandeling.

Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch contact bel dan met onze klantenservice op 0412 - 67 66 67.

Indien er dingen onduidelijk zijn vanuit onze kant zullen we direct contact met je opnemen zodat de looptijd van het ontwerp zo kort mogelijk is.

Wat kun je van ons ontwerpbureau verwachten?


Wat zijn de kosten van een ontwerp?

De kosten van een ontwerp hangen sterk af van het aangeleverde materiaal. Is er alleen een idee voor een ontwerp dan wordt er meer van onze studio gevraagd dus zijn de kosten hoger. Gaat het alleen om een kleine wijziging dan zullen de kosten laag blijven.

Binnen welke termijn krijg ik een ontwerp?

Dit is natuurlijk afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. Als we een aanvraag ontvangen, zullen we altijd een schatting geven binnen welke termijn je een eerste versie kunt ontvangen.

Wat als ik aanpassingen heb op het ontwerp?

Na de eerste versie horen we graag wat je van het ontwerp vindt en kunnen wij altijd nog aanpassingen doen. We doen dit altijd in overleg en zullen dan ook proberen om jouw idee goed door te voeren.

Ik heb mijn ontwerp snel nodig, kan dat?

Heb jij een bestand nodig voor een bepaalde deadline? Neem dan even contact op en dan kunnen we jouw ontwerp zo snel mogelijk inplannen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de planning van de studio.