Je kunt bij Kampert-Nauta Online kiezen uit verschillende levertijden. Zo kun je zelf kiezen wanneer jouw bestelling geleverd wordt. De meeste producten kun je binnen een of twee werkdagen al in je bezit hebben.

Onze productiedeadline is 10:00. Als een bestelling voor 10:00 geplaatst is, dan telt die dag als de eerste werkdag. Bestellingen die na 10:00 geplaatst worden, telt de volgende werkdag pas als de eerste.

Voor lage oplages flyers en folders is er een productiedeadline van 15:00. Bestellingen die voor 15:00 geplaatst worden, kun je dan de volgende dag laten bezorgen *.

* dit geldt voor een klein deel van ons assortiment. Onze klantenservice kan je precies vertellen welke producten.


Leveropties bij Kampert-Nauta Online

De bestellingen via Kampert-Nauta Online worden verstuurd met PostNL of DHL. Je hebt de mogelijkheid uit drie verschillende zendingen;

  • Standaard zending (€ 3,95)

    De bestelling zal dan in de loop van de dag geleverd worden door de pakketleverancier. Boven de €50,- versturen wij de bestellingen gratis.

  • Voor 11:00 (+ € 12,50)

    De bestelling zal dan de eerste volgende werkdag bezorgd worden voor 11:00. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag.

  • Avondlevering (+ € 2,-)

    De bestelling wordt dan na 17:00 's avonds geleverd. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag.


Extra opties

De bestellingen via Kampert-Nauta Online worden verstuurd met PostNL of DHL. Je hebt de mogelijkheid uit drie verschillende zendingen;

Orderreferentie

Het is mogelijk om een algemene orderreferentie in te vullen. Deze wordt daarna ook gebruikt op het verzendetiket en de factuur.

Orderregelreferentie

Deze referentie is in te vullen per product in het winkelmandje. Dit is vooral handig bij bestellingen met meerdere items. Deze referentie wordt ook vermeld op de factuur bij het item.

Doosetiket (+ € 1,50)

Op een doosetiket staat de referentie die je per drukwerkitem invoert. Zo weet je bij de levering precies welk item er in de doos zit.